Música
Cultura 05/08/2011

Amy Winehouse va inspirar Lady Gaga

La cantant afirma que Winehouse era especial i que s'hi va emmirallar quan començava

Redacció
1 min

BarcelonaLady Gaga va recordar la figura Amy Winehouse i va manifestar la tristesa que li va provocar la mort de la cantant de soul, com recull la revista Rolling Stone en una entrevista. Gaga no va poder pronunciar paraula durant 48 hores, després de la mort de Winehouse el 23 de juliol.

Gaga es reconeix fan de la cantant britànica, explica que s'hi emmirallava quan començava i que representava la seva única esperança. "Era la millor de les joves artistes que he conegut en l'escena dels darrers deu o quinze anys. Ella cantava jazz autèntic", explica Gaga. "És molt especial. Em va donar esperança i mereixia molt més del que la gent li ha donat", afegeix.

La cantant també hauria reconegut el seu desig d'interpretar Amy Winehouse en un possible biopic, segons publica el Daily Star. Per als productors de Hollywood, Gaga seria el personatge perfecte per representar la vida de la cantant de Londres. "Lady Gaga adorava Amy i li encantaria transformar-se en el seu ídol a la gran pantalla. Interpretaria les cançons d'Amy amb solvència i té el look i l'actitud adequada", diu el diari. Malgrat la notícia, es desconeix que s'hagi planificat una pel·lícula sobre la biografia d'Amy Winehouse i no hi ha estudis ni noms de productores vinculades al possible projecte.

stats