Música
Cultura 13/09/2011

Amy Winehouse podria haver mort després d'un atac d'abstinència

El pare de la cantant, Mitch Winehouse, ho explica en una entrevista a la CNN. Demà, coincidint amb l'aniversari de la cantant, sortirà a la llum el seu últim enregistrament

Reuters
1 min

Los AngelesAmy Winehouse va morir quan provava de deixar l'alcohol. Són les conclusions extretes de la primera gran entrevista amb Mitch Winehouse, el pare de la cantant desapareguda el 23 de juliol als 27 anys, feta pel periodista de la CNN Anderson Cooper.

L'entrevista coincideix amb l'aniversari d'Amy Winehouse, que demà hauria complert 28 anys, i amb el llançament –també demà– del seu últim enregistrament: el duet Body and soul, interpretat amb el cantant Tony Vennet i enregistrat als estudis d'Abbey Road al març.

Mitch Winehouse va argumentar que l'única droga que la cantant podia tenir a la sang era una petita dosi de Librium, que es prescriu a les persones amb símptomes de desintoxicació a l'alcohol. "Des de feia tres anys estava neta de drogues –explicava–. Els últims anys de la seva vida va tenir problemes amb l'alcohol, però els períodes d'abstinència eren cada vegada més llargs... anava pel bon camí". La cantant patia atacs d'abstinència i el seu pare defensa que en un d'aquests atacs no hi havia ningú al seu costat per salvar-la.

stats