Publicitat
Publicitat

Amy Winehouse, número 1 en vendes al Regne Unit

'Black to black' arriba a la primera posició i 'Frank', al cinquè lloc

La mort de la diva del soul Amy Winehouse ha disparat les vendes dels seus dos únics treballs . El seu segon disc, Black to black, s'ha col.locat al número 1 dels més venuts d'aquesta setmana al Regne Unit . Així, una setmana després de la seva mort repeteix l'èxit que va tenir el 2006, quan en va fer el llançament.

Per la seva banda, la seva estrena musical , Frank , ha arribat aquesta setmana al número cinc , molt per davant del que va aconseguir el 2005 quan va ser publicat i es va situar al número 13 de la llista dels més venuts .

Si Amy Winehouse , que va morir als 27 anys , ha col·locat de manera individual els seus dos treballs entre els cinc més comprats , la seva compilació , que es presenta en una caixa única anomenada Frank / Black to Black , es troba al número 10 de la llista. Per Gennaro Castelo , de la cadena de música HMVs , aquest èxit pòstum no és cap sorpresa , ja que la demanda després de conèixer la mort de la cantant va ser " enorme" . Tant, que els seus discos es van esgotar i va haver de fabricar-ne més.

" Hi ha qui s'ha baixat la seva música a internet, però la majoria ha volgut comprar-la potser perquè és una forma de sentir de manera més tangible la connexió amb Amy i la seva música , una cosa que solem veure quan un artista, tristament, mor " , explica.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT