Publicitat
Publicitat

MODA

Un vestit d'Amy Winehouse, plat fort del Museu de la Moda de Xile

El vestit, dissenyat per la modista tailandesa Disaya, és una peça molt senzilla de tirants de color cru, estampat amb línies fetes a base de petites llunes vermelles i un adorn d'encaix a l'escot. El Museu de la Moda de Xile en va pagar 50.000 € el novembre passat

El Museu de la Moda de Xile exhibeix des d'avui el vestit que portava Amy Winehouse a la portada del seu segon àlbum , Back to Black , que va comprar el novembre passat per 50.000 € en una subhasta a Londres . El vestit ,  dissenyat el 2006 per la modista tailandesa Disaya , ha estat presentat avui pel director del museu, Hernán García , i per la comissària Jessica Meza . Es tracta d'una peça molt senzilla , un vestit curt de tirants de color cru , estampat amb línies construïdes a base de petites llunes vermelles , amb un adorn d'encaix a l'escot .
A la portada de Back to Black , que va sortir el 2006 i del qual es van vendre més de 3,2 milions de còpies , Winehouse portava el vestit cenyit per un ample cinturó de cuir vermell. En una sala del museu abarrotada de mitjans de comunicació , Jessica Meza ha assegurat que la peça adquirida permetia ressaltar " la figura angelical i una mica diabòlica " de l'artista britànica morta als 27 anys el juliol passat .


De cantant a icona de la moda

" Hi ha persones en la història de la música i del cinema que es tornen icones de la moda , i aquest és el cas d'Amy . En aquest vestit es veu clarament com ella juga amb diferents estils , amb un  look dels anys seixanta però que es permet llicències " , ha puntualitzat Meza . En aquest sentit , el director ha destacat que l'adquisició "és una peça molt representativa " perquè ha estat propietat d' una de les personalitats del segle XXI que s'ha convertit en " un referent de la cultura i la moda actuals " .
La compra d'aquest vestit per a la col·lecció permanent de més de 10.000 peces que allotja el museu permetrà als fanàtics de la cantant admirar la peça en visitar aquest centre . El vestit de Winehouse va ser donat per la seva dissenyadora perquè la quantitat aconseguida en la subhasta , que va ser el doble del preu previst, anés a parar a la fundació Amy Winehouse , que es dedica a ajudar joves amb problemes d'addicció .

Atipa't de cultura

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT