Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Amy Winehouse suspèn la gira d'aquest estiu

Després de cancel·lar ahir els concerts previstos per aquesta setmana, el 'management' de la cantant soul britànica ha anunciat avui que Winehouse tampoc actuarà al festival Bilbao BBK Live.

" Amy Winehouse suspèn totes les seves actuacions programades per aquest estiu . Tot el seu entorn està desitjant fer tot el possible per ajudar-la a recobrar la seva millor versió i ella es prendrà el temps necessari fins que això passi ".

Amb aquesta nota de premsa explicava el management d' Amy Winehouse a primera hora d'aquest matí la cancel·lació de tota la gira europea de l'artista , inclosa la seva actuació del 8 de juliol al Bilbao BBK Live , segons informa aquest festival.

Després d'un concert molt criticat el cap de setmana passat a Belgrad , el management de Winehouse suspenia ahir les dues actuacions que la soulwoman britànica tenia aquesta setmana . Però el concert del 8 de juliol a la capital biscaïna seguia en peu . Aquest matí , però, el management d'Amy Winehouse ha decidit cancel·lar totes les actuacions d'aquest estiu fins que l'artista britànica solucioni els seus problemes de salut .

La promotora Last Tour International, l'empresa que munta el festival, està buscant un substitut per a la jornada del 8 de juliol al Bilbao BBK Live .

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT