OBITUARI
Cultura 24/07/2011

#RIPAMY continua sent 'hashtag' del dia

Fans i cantants, de Ricky Martin a Rihanna, envien missatges de condol per Twitter

Laura Serra
1 min
Mostres de condol a Amy Winehouse

BARCELONALa revista musical anglesa Billboard ha recopilat 27 tuits de cantants i famosos propers a Amy Winehouse, tants com anys tenia la cantant, que entrava així al 'club dels 27', el cercle maleït de cantants famosos que perden la vida joves, com Jimi Hendrix, Janis Joplin, Kurt Cobain i Jim Morrisson.

D'entre els tuits, gent com Rihanna: "Estimada Amy, vas fer una gran impressió a la indústria i a tot el món, en un espai tan curt de temps... massa #ICONSneverDIE".

El cantant de rap Big Boi: "Kurt Cobain, Janis Joplin, Jim Morrison, Jimi Hendrix i ara, Amy Winehouse. Tots van morir amb 27. RIP a tots".

Ricky Martin també ha fet un tuit per #RIP AMY: "Me n'he assabentat. Sento dolor. Ràbia. Descansa, noia bonica, descansa. Ets lliure".

El cantant Jamie Cullum: "Vaig compartir alguns moments musicals amb l'Amy. Me'n sento molt afortunat. Era una persona meravellosa i d'un talent extraordinari".

La cantant Pink també ha retuitejat sobre "la vida, els regals i la gent al voltant" de la #tragic mort de Winehouse.

L'acadèmia que dóna els premis Grammy, que Winehouse va rebre pel disc Back to Black, va emetre un comunicat dient que Winehouse "era una cantant dinàmica i una gran músic que unia jazz, rock, pop, soul, i els donava una ànima pròpia".

stats