Música
Cultura 10/11/2011

Ana Belén: "No estic desencantada amb Zapatero"

La cantant publicarà la setmana que ve el seu nou disc, 'A los hombres que amé', compost per versions de Kiko Veneno, Pedro Guerra o Joaquín Sabina

Ara
1 min
Ana Belén en l'actualitat

BarcelonaTot i les dificultats que ha experimentat en els darrers anys el govern socialista, la cantant Ana Belén explica en declaracions a EFE que no se la sentirà dir “que estigui desenganyada o desencantada” amb José Luís Rodriguez Zapatero.

Després d'una vida caracteritzada pel compromís polític, assisteix amb "gran esperança i expectació" al moviment del 15-M, ja que considera "molt necessari que la gent digui el que vol dir al carrer" i que "la política es regeneri , perquè és molt important creure en els polítics ".

Ana Belén, que va integrar amb molts artistes una plataforma de suport a José Luis Rodríguez Zapatero durant les seves campanyes a la presidència del Govern, el 2004 i 2008, comenta que ha viscut "tants moments fotuts d'aquest país", que no pot estar "ni desenganyada ni desencantada".

La veterana artista, amb 60 anys i quasi 50 de carrera, publicarà dimarts vinent el seu nou disc A los hombres que amé, on rendeix homenatge, mitjançant versions, a catorze compositors que han sigut importants en la seva carrera musical. Alguns noms presents són esclar, Joaquín Sabina, Miguel Ríos, Kiko Veneno o Pedro Guerra.

Fent broma, la cantant explica que un hipotètic proper lliurament podria ser Los hombres a quienes querría haber amado, composat per cançons de Leonard Cohen, Stevie Wonder i Caetano Veloso.

stats