Publicitat
Publicitat

Àngel Casas rebrà el premi ARC a la trajectòria professional

La indústria musical del directe reconeix l'aportació a la música del periodista barceloní

L' Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) lliurarà el premi especial a la trajectòria professional al periodista Àngel Casas. El guardó vol agrair l'aportació a la música de Casas, actual director de BTV, una feina que deixarà a finals d'any.

Casas rebrà el premi el dilluns 15 de desembre durant la gala que l'ARC celebrarà a la sala Barts de Barcelona, i que serà presentada per Toni Puntí i Júlia Bertran.

Àngel Casas, nascut a Barcelona l'any 1946, va col·laborar en mitjans com 'El Correo Catalán' i Ràdio Joventut. També va ser fundador i director de la revista 'Vibraciones' i va presentar programes musicals com 'Popgrama' i 'Musical Express' de Televisió Espanyola. Més tard, a la Televisió de Catalunya, va presentar el programa 'Àngel Casas Show'. La seva carrera professional, que també ha tingut incursions en el cinema i en la literatura, li ha aportat dos Premis Onda, tres premis TP, un Premi Micròfon de Plata i la Creu de Sant Jordi. Des de 2008 és director de Barcelona Televisió i des de principis 2014 també de la ràdio Barcelona FM.

Atipa't de cultura

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT