Publicitat
Publicitat

Cine

Angelina Jolie mostrarà el seu debut com a directora a la Berlinale

Hi presentarà fora de concurs 'In the Land of Blood and Honey', una cinta ambientada a la guerra de Bòsnia i rodada en bosnià i serbi

L'actriu nord-americana Angelina Jolie presentarà a la Berlinale, fora de concurs, el film amb el qual ha debutat darrere de les càmeres, In the Land of Blood and Honey ( A la terra de la sang i la mel), un film ambientat a la guerra de Bòsnia i rodat en bosnià i serbi, segons ha anunciat avui l'organització del certamen.

El drama, candidat a la millor pel·lícula estrangera en els Globus d'Or, celebrarà la seva estrena alemanya el primer cap de setmana del festival de cinema de Berlín, que aquest any se celebra del 9 al 19 de febrer, i s'inclou en la secció Berlinale Special. En aquest mateix apartat es podrà veure també La chispa de la vida, de l'espanyol Álex de la Iglesia, pel·lícula interpretada per Salma Hayek, José Mota, Fernando Tejero i Juan Luis Galiardo.

L'organització de la Berlinale ha donat a conèixer aquest dilluns una nova tanda d'estrenes mundials que competiran per l'Ós d'Or en aquesta 62a edició, entre les quals ja es troba l'espanyola Dictado, d'Antonio Chavarrías . La cinta espanyola, interpretada per Juan Diego Botto, Bárbara Lennie i Mágica Pérez, competirà entre d'altres amb l'última cinta del realitzador i actor nord-americà Billy Bob Thornton, Jayne Mansfield 's Car. També és aspirant a l'Ós d'Or Tabu, del realitzador portuguès Miguel Gomes .


Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT