Publicitat
Publicitat

Teatre

Angelia Jolie demana feina a Pedro Almodóvar: "Em donaràs un paper algun dia?"

Actriu i director es desfan en elogis hores abans de la cerimònia dels Globus d'Or, a la qual estan nominats els dos en la categoria de Pel·lícules de parla no anglesa

L'actriu Angelina Jolie ha arrencat del cineasta espanyol Pedro Almodóvar la promesa que comptarà amb ella per algun dels seus projectes futurs. Actriu i director estan nominats en la categoria de Pel·lícula de parla no anglesa a ls Globus d'Or. La intèrpret i parella de Brad Pitt va interrompre una entrevista que estava donant a l'entrada del Teatre Egipci de Hollywood per acostar-se fins el realitzador manxec, que acabava d'arribar en un dels actes dels premis, i demanar-li un paper davant l'atenta mirada dels periodistes.

"Quan em donaràs un paper, algun dia?", li va preguntar Jolie al director de Hable con ella (2002).

"No et preocupis, ets jove", va contestar ell, sorprès per la situació.

"Però promets que algun dia?", va continuar Jolie vehement.

"Sí, absolutament. Això és un compromís davant de les càmeres", va afirmar Almodóvar que li va recordar a l'actriu que s'havien conegut a Los Angeles quan ella acabava de protagonitzar Girl, interrupted (1999) i l'espanyol havia estrenat Todo sobre mi madre (1999). Tant Jolie com Almodóvar van obtenir l'Oscar per aquests projectes, la nord-americana com a millor actriu de repartiment i el manxec en la categoria de millor pel·lícula estrangera.

"A mi m'encanta ella", va comentar posteriorment Almodóvar, que va avançar que té entre mans un projecte ambientat a Nova York que el podria portar a rodar als EUA i en anglès si aconsegueix "el guió adequat". "Crec que (Angelina) encaixa perfectament (en les seves pel·lícules) perquè és una noia que s'arrisca. Encaixaria no en qualsevol però sí en molts dels papers femenins que he escrit", va explicar el cineasta que es va imaginar a Jolie com la Carmen Maura dels EUA. "Angelina pot ser una dona sòbria però glamurosa, ella podria haver fet de Pepi (Maura) a Pepi, Luci, Bom i otras chicas del montón (1980) i també podria haver fet el personatge de Carmen Maura a
Qué he hecho yo para merecer esto (1984), despentinada i amb poc maquillatge ", ha apuntat Almodóvar.

Jolie no va ocultar en cap moment la seva admiració per l'espanyol i per la seva última pel·lícula ( La piel que habito) que li va semblar "una de les obres més inusuals, originals i audaços" que havia vist en la seva vida. Almodóvar va obtenir amb La piel que habito la seva setena candidatura als Globus d'Or com a millor pel·lícula de parla no anglesa, una categoria nova per Jolie, que va aconseguir que el seu debut com a directora amb la seva cinta bosniana In the Land of Blood and Honey fos nominada pels membres de l'Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood, entitat que concedeix aquests premis.


Atipa't de cultura

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT