FOTOGRAFIA
Cultura 03/03/2011

Annie Lebovitz converteix Penélope Cruz i Jeff Bridges en 'La Bella i la Bèstia'

La fotògrafa nord-americana amplia la sèrie de retrats a persones de la cultura caracterizades com a personatges de Disney que va iniciar l'any 2007

Redacció
2 min
Jeff Bridges i Penélope Cruz com

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Penélope Cruz s'ha convertit en la Bella en els braços de Jeff Bridges, la Bèstia, per art de la fotògrafa nord-americana Annie Lebovitz, com a part de la col·lecció de celebrities convertides en personatges de conte que la fotògrafa va iniciar l'any 2007. L'objectiu d'aquesta saga és il·lustrar els parcs temàtics de la companyia amb alguns dels moments més coneguts dels contes que, convertits en pel·lícules, han triomfat entre diverses generacions de nens. En les noves fotografies de la nova sèrie, que s'han fet públiques avui, els protagonistes són Penélope Cruz, Queen Latifah, Jeff Bridges, Olivia Wilde i Alec Baldwin.

Cruz i Bridges recreen l'escena del ball de La Bella i la Bèstia. En el peu de foto es llegeix: “Els moments bonics romanen aquí per sempre”.

L'actriu afroamericana Queen Latifah apareix com a Úrsula, la bruixa del mar de la pel·lícula La Sireneta, amb una faldilla formada pels esgarrifosos tentacles d'un pop negre. Queen Lafitah va declarar que està "encantada de participar en aquest projecte. A més, els dolents són sempre divertits". Olivia Wilde també encarna un personatge malvat, en el seu cas la madrastra de La Blancaneu i els set nans, mentre Alec Baldwin ha estat caracteritzat com l'esperit del mirall màgic del mateix conte. La imatge reprodueix el moment en què la Reina, des de les profunditats del seu cau, demana al mirall qui és la més bella del regne.

En anteriors retrats de la col·lecció Disney, van posar per a Leibovitz la cantant i actriu Beyoncé, com Alícia; Scarlett Johansson, en el paper de Ventafocs; David Beckham, com el príncep de La bella dorment; Rachel Weisz, caracteritzada de Blancaneu, i Roger Federer, com el rei Artús. Jennifer Lopez i Marc Anthony apareixen a la foto dedicada a Aladí, mentre Whoopi Goldberg encarna al geni de la làmpada; Julie Andrews es converteix en la fada de Pinotxo, i Jessica Biel, Pocahontas.

També, el ballarí Mikhail Baryshnikov es va caracteritzar com Peter Pan, amb la model Gisele Bundchen en el paper de Wendy, i la televisiva Tina Frey com a la fada Campaneta.

stats