Cinema
Cultura 15/03/2013

Emma Watson respon a Anonymus i nega rotundament la seva participació a 'Cinquanta ombres d'en Grey'

El col·lectiu de 'hackers' havia publicat informació interna d'un estudi alemany i havia publicat que l'actriu protagonitzaria l'adaptació cinematogràfica de la novel·la d'E.L. James

Ara
1 min

Barcelona"Qui es creu realment que podria fer la pel·lícula 'Cinquanta ombres d'en Gray'? Seriosament. De veritat. A la vida real". Amb aquest tweet Emma Watson desmentia el rumor segons el qual seria la protagonista de l'adaptació cinematogràfica de la novel·la eròtica que tants milions de dòlars ha donat a la seva autora, E.L. James.

El tweet de Watson respon al rumor que va publicar el passat divendres The hollywood reporter. La publicació afirmava que el col·lectiu de 'hackers' Anonymous havia piratejat amb èxit el servidor intern de l'estudi alemany Constantin Film i s'havia apropiat de documentació interna de l'empresa. Entre les dades publicades, hi havia l'anunci més buscat pels fans de la trilogia eròtica 'Cinquanta ombres d'en Grey': Emma Watson serà la protagonista de l'adaptació cinematogràfica del film, com s'havia rumorejat repetidament. L'Hermione Granger de 'Harry Potter' encarnarà Anastasia Steele, que inicia una tòrrida relació sadomasoquista amb el milionari Christian Grey. Per al paper havien sonat actrius com Mila Kunis, Alexis Bledel o Lily Collins.

A banda de la dada sobre Watson, els 'hackers' d'Anonymous no van revelar cap altra gran notícia: tan sols una llarga llista d'adreces de correu electrònic de treballadors de Constantin Film i d'associats. "Que es foti el lobi del 'copyright' i la màfia dels continguts, que es foti el GVI, RIP DreiBZ", va publicar una font anònima. La utilització dels hashtags #GVU u #DreiBZ en els tuïts suggereix que els atacs poden estar relacionats amb el tancament el mes passat del portal per compartir arxius DreiBZ.

stats