Publicitat
Publicitat

Música

Antònia Font, Bauchklang o Sílvia Pérez Cruz sonaran a l'(a)phònica de Banyoles

El festival de la veu arriba a la vuitena edició i es consolida amb una àmplia oferta de concerts gratuïts i l'aposta per diferents estils musicals

El festival (a)phònica de Banyoles, que se celebrarà del 24 al 26 de juny, arriba a la vuitena edició. La cita de la veu té com a objectiu presentar artistes amb una llarga trajectòria i altres de menys coneguts, i aquest any ha apostat pels ritmes variats com el fado, el soul, el pop, el rock o el jazz.

Antònia Font encapçalen un cartell de veus destacades com la de Sílvia Pérez Cruz, que al costat del contrabaixista Javier Colina interpretarà el seu últim disc; o la de la cantant i actriu Najwa Nimri, sensual, subtil i carregada de silencis.

El grup austríac Bauchklang oferirà un concert a cappella sorprenent: amb les veus s'aproximen a estils com l’electro i el drum & bass. Una altra aposta eminentment vocal és la dels Vocal Tempo. Entre els espectacles, destaquen Ojos de mil años, l'homenatge del festival al poeta Miguel Hernández, o l'actuació dels Cor de Teatre intepretant una particular operetta.    

Els The Pepper Pots i La iaia s'afegeixen a la llista de propostes musicals de l'(a)phònica. Un total de setze concerts –75% dels quals són gratuïts–, a més de les activitats paral·leles, consoliden un festival que l'any passat va aplegar més de 15.000 assistents.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT