Cinema

Antonio Banderas, capficat en interpretar Picasso a la gran pantalla

Es desencalla el projecte de la pel·lícula que Carlos Saura ja volia dur a terme fa tres anys però no va poder per problemes de drets. L'argument del film girarà al voltant del procés de creació del 'Guernica' i de la guerra civil

El projecte cinematogràfic del director de cinema Carlos Saura sobre la vida del pintor Pablo Ruíz Picasso podria començar-se a produir en breu. Així ho explica Antonio Banderas en una entrevista, en què destaca la seva il·lusió per interpretar la figura d'un dels pintors més reconeguts de tota la història de l'art: "No trec la mirada de la figura de Picasso ni d'un projecte que em va oferir Carlos Saura ara ja farà tres anys i que esperem aixecar d'aquí poc si Déu vol".

Aquest somni no va poder-se posar en marxa per problemes de drets fa tres anys, però segons Banderas, podria ser una realitat en poc temps. L'argument de la pel·lícula girarà al voltant del procés de creació de la pintura del Guernica i de la guerra civil espanyola. L'actor malagueny ha donat detalls de qui formarà l'equip del film: a part de Carlos Saura, s'hi afegeix "la fotografia de Vittorio Storaro i la participació de Gwyneth Paltrow interpretant el personatge Dora Maar i jo al senyor Pablo, que a més a més, és paisà".