LLIBRES

Aquest diumenge, suplement sobre literatura juvenil per presentar la col·lecció de l'ARA

Setze pàgines amb llibres que els adolescents han de llegir, articles i l'opinió dels principals escriptors catalans. I us avancem els 33 volums que el diari us oferirà a partir del 6 d'octubre

Aquest curs, l'ARA engega la tercera campanya per acostar la cultura a les escoles. Després de les col·leccions Bernat Metge i la de poesia catalana del segle XX, el diari aposta pels adolescents, pares i docents amb la col·lecció de grans 'Clàssics de la literatura juvenil'.

Avui, el diari publica un suplement de 16 pàgines per presentar aquesta nova col·lecció, de 33 volums, que es començarà a vendre el 6 d'octubre amb una entrega doble dels primers volums: 'La volta al món en vuitanta dies' de Verne i el 'Mecanoscrit del segon origen' de Pedrolo.

En el suplement hi podreu trobar:

  • El reportatge 'La volta al món amb molt bona companyia', de l'escriptora Sílvia Soler, amb il·lustracions d'Oriol Malet.

  • Un article del degà dels autors de literatura juvenil, Jaume Carbó.

  • 8 autors catalans actuals escullen el seu llibre preferit de la col·lecció.

  • Entrevistes amb bibliotecàries que expliquen els hàbits de lectura dels joves.

  • Un reportatge sobre l'ús dels clàssics a les escoles.

  • Un 'Elogi de la lectura i elogi dels clàssics' de Laura Borràs, filòloga i directora de la ILC

Per fer-te subscriptor de la nova iniciativa de l'ARA, pots fer-ho aquí. Ja hi ha més de 50 subscriptors i, per tant, 50 escoles que rebran la col·lecció sencera, perquè per cada subscriptor, l'ARA regala els 33 volums de la col·lecció al centre que triïs.