Música
Cultura 27/04/2011

Aretha Franklin, a punt pel llançament del nou disc

Sortirà a la venda el 3 de maig. 'Aretha: A Woman Falling Out of Love' representa la tornada discogràfica de la cantant després de vuit anys de silenci

Redacció
1 min

BarcelonaAretha Franklin ha anunciat la sortida d'un nou àlbum després d'anys de silenci discogràfic. La cantant, de 63 anys, ha arraconat els problemes de salut i ha autoeditat el nou treball, Aretha: A Woman Falling Out of Love, segons recull l'edició digital de The Guardian.

És el tercer àlbum que porta el nom de la cantant (seguint els precedents de 1961, 1981 i 1986) però l'únic que estarà disponible a través de la seva productora, Aretha Records. Algunes informacions apuntaven que el treballava amb R Kelly però Franklin ha editat bona part del disc amb la col·laboració dels seus fills.

El nou treball arriba després d'un any marcat per l'estat de salut de la cantant i les informacions que Franklin patia càncer de pàncrees. El mes de gener, després d'una operació, va afirmar que "el problema està resolt".

El trenta-vuitè disc d'Aretha Franklin sortirà a la venda el 3 de maig als establiments Walmart; a partir del 3 de juny, el disc estarà disponible a través de plataformes digitals i altres botigues.

stats