Música

Aretha Franklin, a punt pel llançament del nou disc

Sortirà a la venda el 3 de maig. 'Aretha: A Woman Falling Out of Love' representa la tornada discogràfica de la cantant després de vuit anys de silenci

Aretha Franklin ha anunciat la sortida d'un nou àlbum després d'anys de silenci discogràfic. La cantant, de 63 anys, ha arraconat els problemes de salut i ha autoeditat el nou treball, Aretha: A Woman Falling Out of Love, segons recull l'edició digital de The Guardian.

És el tercer àlbum que porta el nom de la cantant (seguint els precedents de 1961, 1981 i 1986) però l'únic que estarà disponible a través de la seva productora, Aretha Records. Algunes informacions apuntaven que el treballava amb R Kelly però Franklin ha editat bona part del disc amb la col·laboració dels seus fills.

El nou treball arriba després d'un any marcat per l'estat de salut de la cantant i les informacions que Franklin patia càncer de pàncrees. El mes de gener, després d'una operació, va afirmar que "el problema està resolt".

El trenta-vuitè disc d'Aretha Franklin sortirà a la venda el 3 de maig als establiments Walmart; a partir del 3 de juny, el disc estarà disponible a través de plataformes digitals i altres botigues.Més continguts de