Publicitat
Publicitat

CINEMA

Eduardo Noriega contra Arnold Schwarzenegger

L'actor espanyol interpretarà el líder fugitiu d'un càrtel perseguit per un xèrif musculós a Last sand. La cinta es comença a rodar a finals d'octubre a Mèxic.

Eduardo Noriega s'enfrontarà a Arnold Schwarzenegger a Last sand. El sud-coreà Kim Jee-Woon dirigirà la pel·lícula en què l' exgovernator interpretarà el xèrif d'una tranquil·la ciutat americana que s'haurà d'enfrontar al líder d'un càrtel de drogues que fa cap a la frontera mexicana. Noriega serà Cortez, un implacable fugitiu que planeja escapar a Mèxic en un Gumpert Apollo i 400 milions de dòlars. L'actor acaba d'encarnar a Blackthorn de Mateo Gil l'antagonista de Sam Shepard, que interpreta al famós lladre de trens i bancs Butch Cassidy, cinta que s'estrenarà l'1 de juliol a Espanya.

Rodrigo Santoro, Jaimie Alexander, Peter Stormare i Zach Gilford també participaran en el film produït per Lorenzo di Bonaventura que es començarà a rodar el 20 d'octubre a Mèxic. Lionsgate té la distribució mundial del film, que podria arribar als cinemes el gener del 2013.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT