Publicitat
Publicitat

Arrenca el SonarKids amb el trio francojaponès Kumisho

Música electrònica i projeccions en directe és la proposta per als més petits del veterà festival de músiques avançades

Avui ha arrencat el SonarKids -la proposta per als més petits del veterà festival de músiques avançades- al CosmoCaixa de Barcelona. El 27 i 28 de desembre de 2014 i 2,3 i 4 de gener de 2015, a les 13 h i a les 17 h, es podrà gaudir de l’espectacle del trio francojaponès Kumisho, que combina música i visuals.

L’actuació de Kumisho combina música i projeccions en directe. Està ideat i interpretat per la cantant i teclista japonesa Kumisolo i l’artista i creador visual francès Shoboshobo, acompanyats en l’escenari pel guitarrista Romain Romanovski.

L’espectacle és una perfecta combinació entre la veu i els teclats dolços de Kumisolo, els videoclips del grup basats en les il·lustracions coloristes i imaginatives de Shoboshobo (que es projecten tant a les pantalles com sobre el vestit de Kumisolo) i les anotacions melòdiques de Romanovski, el guitarrista robot. Però a més de l’espectacle, Kumisho també proposa per SonarKids a Cosmocaixa un taller de disseny de màscares per involucrar als nens i pares i aprendre a jugar de forma creativa, que tindrà lloc cada dia a les 11:00h, 12:00h, 15:00h i 16:00h. I tot això, a preus molt familiars.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT