Publicitat
Publicitat

Art

Art Basel compleix deu anys a Miami

La fira d'art conemporani que se celebra de l'1 al 4 de desembre reunirà 260 galeristes i prop de 2.000 artistes

Miami n'ha tingut prou amb deu anys per consolidar-se com la versió caribenya d'Art Basel, la fira d'art conemporani nascuda el 1970 a la ciutat suïssa de Basilea i que aviat es va consagrar com una de les més importants del món.

Però Art Basel Miami Beach també és un de les cites d'art de referència als Estats Units: hi participen 260 galeries i més de 2.000 artistes i l'organització la descriu com "la principal fira d'art del continent".

De l'1 al 4 de desembre i coincidint amb la mostra, la ciutat acostumada a l'oci, les festes a la platja i el gust per l'exhibició es bolca a la fira i ofereix activitats paral·leles a les artístiques que congreguen famosos i celebritats. Entre d'altres es presentarà l'exposició Andy Warhol: The Model Boy, una mostra organitzada pel fotògraf David Siqueiros que recull imatges inèdites en blanc i negre del pare del Pop art.

A més dels artistes seleccionats per la fira, els que han quedat fora d'Art Basel també busquen fer-se veure: una de les que més expectació ha creat és Miru Kim, que durà a terme la performance El porc que per tant sóc. Durant quatre dies, l'artista posarà despullada entre porcs.


Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT