Art
Cultura 03/12/2010

Art Basel Miami obre les portes

L'art llatinoamericà hi té una presència important, amb 11 galeries provinents de Brasil

Redacció
1 min
Una de les obres exposades a Art Basel Miami

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Art Basel Miami va obrir ahor les portes al Centre de Convencions de Miami Beach, amb la participació de 200 galeries de 29 països diferents.

La meitat de les galeries presents aquest any a Art Basel són nord-americans, i gran part prové d'Europa, però Amèrica Llatina està ben representada amb una forta presència del Brasil (11 galeries). Els organitzadors esperen que 40.000 visitants a la fira, que se celebra fins al diumenge, principalment en el, on es poden veure pintures, dibuixos, escultures, instal lacions, fotografies i vídeo. Coincidint amb la fira, se celebren cinc esdeveniments artístics més, entre els que destaca Design Miami.

La fira sol estar marcada per un nombre significatiu de transaccions i la qualitat dels treballs presentats. Enguany, els visitants poden veure obres de, entre d'altres, Dalí, Miró, Man Ray, Warhol, Matisse, Picasso i Le Corbusier, a més de nombrosos artístic contemporanis.

Algunes obres, sobretot les escultures i instal.lacions han estat instal·lades a parcs i espais públics de la ciutat, i la comunitat artística local, en gran part concentrada a la zona de Wynwood, a prop del centre de Miami, també participa a la fira.

stats