Publicitat
Publicitat

Artistes i usuaris de l'Espai Mallorca reclamen la seva pervivència amb una jornada festiva

Aquest espai cultural i gastronòmic pateix el retard del cobrament de la subvenció del Consell de Mallorca i té problemes de liquiditat

Des de les 10 del matí i fins a les 9 del vespre d'aquest dissabte, artistes i usuaris de l'Espai Mallorca han organitzat una jornada festiva i reflexiva arran dels problemes econòmics que pateix l'espai i els dubtes sobre el seu futur.

Poetes, músics, actors, artistes de circ, creadors plàstics i pallassos volen convertir l'espai en un punt de reunió i trobada de tots aquells que reclamen la vigència i pervivència de l'Espai Mallorca després de molts mesos de dubtes i incertesa sobre la seva viabilitat. Sebastià Alzamora, Enric Casasses i Ester Xargay seran algunes de les cares conegudes de la jornada.

El retard en el cobrament de la subvenció principal de l'Espai Mallorca procedent del Consell de Mallorca i la conseqüent manca de liquiditat per tirar endavant el dia a dia de l'espai, va fer que el Gremi d'Editors de les Balears (entitat gestora de l'Espai) donés l'ordre a les treballadores de l'Espai Mallorca (que portaven mesos de retard en el cobrament de les nòmines) d'aturar les activitats indefinidament.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT