Art
Cultura 21/04/2013

La fira Arts Libris rep més de 5.000 visitants en només dos dies

La fira del llibre d'artista, que enguany celebra la quarta edició, compta amb un centenar d'expositors nacionals i internacionals. L'Arts Santa Mònica és l'escenari d'una trobada que cada any té més repercussió

Ara
1 min
Arts Libris

BarcelonaGaleristes d'art i de fotografia, editors de llibres de bibliòfil i de fotollibres, editors experimentals, llibreries especialitzades, escoles d'art i disseny... Un centenar d'expositors nacionals i internacionals integren la quarta edició d'Arts Libris, la fira internacional del llibre i edicions d'art, fotografia i disseny de Barcelona, que com cada any se celebra a l'Arts Santa Mònica. La fira ha crescut en dimensions -ocupa les tres plantes del centre- i en abast: enguany eixampla els seus horitzons i també dedica un espai generós a la fotografia, arran del creixent interès que els fotollibres han assolit en el camp de l'edició.

L'objectiu de la directora de la fira, la galerista Rocío Santa Cruz, és arribar tant als professionals del sector, artistes i dissenyadors, que poden gaudir de més visibilitat dels seus treballs, com al públic en general. Al llarg d'aquestes quatre edicions, Arts Libris s'ha consolidat com una de les trobades d'art, fotografia i disseny de referència en l'àmbit europeu. L'any passat va rebre més de 10.200 visitants i va superar altres cites del sector. Enguany, en només dos dies, ha superat els 5.000 visitants i s'espera que dilluns i especialment dimarts –dia de Sant Jordi– l'afluència de públic sigui encara més gran.

stats