Publicitat
Publicitat

Literatura

Arturo Pérez-Reverte publicarà al novembre 'El tango de la guardia vieja'

La novel·la narra una tèrbola i apassionada història d'amor que comença a Buenos Aires el 1928 i acaba amb una partida d'escacs al Sorrento als anys 60

L'escriptor i excorresponsal de guerra Arturo Pérez-Reverte està acabant la seva nova novel·la que es titularà 'El tango de la guardia vieja'. L'editorial Alfaguara la publicarà el proper 21 de novembre. Segons Alfaguara, es tracta d'una tèrbola i apassionada història d'amor, que inclou traïcions i intrigues, i que s'allarga durant quatre dècades del segle XX. 

La novel·la passa en diferents escenaris. Tot comença amb una inquietant aposta entre dos músics, que porta un d'ells a viatjar a Buenos Aires el 1928. L'episodi següent trasllada el lector fins a la Riviera Francesa durant la Guerra Civil Espanyola i acaba amb una inquietant partida d'escacs a Itàlia, a Sorrento, a la dècada dels 60. Pérez-Reverte ha decidit convidar els lectors a participar en la construcció de la seva novel·la a través de la pàgina web 'novelaenconstruccion.com'. A la pàgina, els lectors poden trobar les característiques dels personatges principals, detalls i fotografies d'alguns dels escenaris de la novel·la.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT