Cinema
Cultura 19/03/2013

L'Atlántida Film Fest presenta el seu cartell més ambiciós amb 37 llargmetratges

L'estrena a internet del nou film de Jonás Trueba, 'Los ilusos', del projecte documental 'Your lost memories' de Miguel Ángel Blanca (Manos de topo) i Alejandro Marzoa i de la comèdia de culte 'Mi loco erasmus', novetats més destacades de les últimes confirmacions de la tercera edició del festival 'online'

Ara
2 min
'Los ilusos', de Jonás Trueba

BarcelonaL'Atlántida Film Fest, el festival 'online' que organitza el portal Filmin i que tindrà lloc del 22 de març al 22 d'abril, ha presentat aquest dimarts a la Fàbrica Moritz el cartell de la seva tercera edició. 'Los ilusos', segon llargmetratge de Jonàs Trueba després 'Todas las canciones de amor hablan de mi', s'encarregarà el film encarragat de cloure festival, pocs dies després de la seva presentació mundial a la Cineteca de Madrid; a l'Atlántida Film Fest es podrà veure a partir del 19 d'abril.

Dins de la secció oficial, que inaugurarà 'Post Tenebras Lux' de Carlos Reygadas, es podrà veure també el debut del cantant de Manos de Topo, Miguel Angel Blanca, i Alejandro Marzoa: 'Your lost memories' és un projecte a mig camí entre el documental i el 'found footage', elaborat amb materials procedents de vídeos domèstics recuperats. Atlantida Film Fest també estrenarà 'Mi loco erasmus', una comèdia amb elements de fals documental creada per un dels membres de Los pioneros del siglo XXI, Carlo Pardial. També en secció ofcial es podrà veure un dels darrers films sorgits de l'Escac, 'Otel·lo', de Hammudi Al-Rahmoun, una mirada als mecanismes dramàtics dels intèrprets a partir del text de Shakespeare.

Altres títols de la secció oficial seran 'Falsos horizontes', de Carlos Serrano Azcona, 'Los increibles', de David Valero –presentada al Festival de Sant Sebastià–, 'Stealing Summer', de David Martín Porras i 'Alí', de Paco R. Baños. També hi figura la comèdia romàntica 'Dos', rodada a Barcelona pel grec Stathis Athanasiou. De l'Amèrica llatina arriben 'Después de Lucía', 'La playa DC', 'Leones', 'Ausente', 'Carne de perro' i 'Sonidos del barro'. Tots aquests títols competiran pels 5.000 euros del premi SGAE Talento a la millor pel·lícula.

A la Secció Atlas, fora de concurs, a més dels títols ja anunciats de Michel Gondry, Sarah Polley, Eugene Jarecki i d'altres, s'hi afegeixen ara 'Dollhouse', de Kristen Sheridan, filla de Jim Sheridan; el viatge al final de la nit d'uns adolescents a 'L'Âge Atomique', d'Héléna Klotz, premiada al Festival REC de Tarragona; el drama rural 'Crawl'; el Cesar al millor documental 'Les invisibles', retrat de sis parelles homosexuals; el 'thriller' polític 'Call girl', del debutant Mikael Marcimain, premi Fipresci a Toronto; i el film criminal 'A somewhat gentle man', de Hans Peter Moland.

L'Atlántida Film Fest compta amb un total de 37 llargmetratges en la seva programació.

stats