CINEMA
Cultura 07/10/2011

'Attack the block' fa riure el públic de Sitges

La nova comèdia de la productora de 'Zombies Party (Una noche de muerte)' gira al voltant d'una banda juvenil del sud de Londres que combat un atac alienígena

Marta Salicrú
1 min
Attack the block

SitgesEl Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya va projectar dijous, en la jornada inaugural, Attack the block, la nova divertida comèdia dels productors de Zombies Party (Una noche de muerte) (2004), Arma fatal (2007) i Scott Pilgrim contra el mundo (2010).

La cinta segueix un grup de delinqüents juvenils al llarg d'una nit en què han de defensar el seu territori, un bloc de pisos del sud de Londres, d'un atac alienígena. La pel·lícula del debutant Joe Cornish alterna el cinema d'acció i l'humor, amb referències a la cultura popular britànica més contemporània, des de Harry Potter a Simon Cowell, passant per les riots d'aquest estiu.

Attack de block, que es va emportar el Midnight Feature Award a l'última edició del festival SXSW i un dels premis del públic al festival de cinema de Los Angeles de 2011, va ser molt ben rebuda pel públic de Sitges. La cinta es podrà veure també dissabte 8 i diumenge 9.

stats