Gastronomia
Cultura 06/10/2011

La ruta BCN Cocktail ofereix els millors còctels a cinc euros

Hi participen trenta de les millors cocteleries de Barcelona

Ricard Martín
1 min
Barforum

BarcelonaBones notícies per als amants de la cocteleria: aquest any, la fira Barforum, dedicada als bàrmans professionals, oferirà en paral·lel l'activitat BCN Cocktail Tour. Aquest esdeveniment, del 17 al 21 d'octubre, consistirà en una ruta per les millors cocteleries de la ciutat, que prepararan per als que hi participin un mínim de dues receptes de còctel a cinc euros cadascuna.

El preu d'un bon còctel normalment no baixa de deu euros i pot arribar fins als 18 fàcilment. Per a l'organització, aquesta és una manera d'acostar el món de l'alta cocteleria a aquells que amb un mojito ja es donen per satisfets.

Aquest és el funcionament de la ruta: els usuaris s'hauran d'inscriure a la web www.bcncocktailtour.com per aconseguir una polsera que els acrediti com a participants. Un cop l'hagin recollit en un local, tindran accés a còctels a cinc euros en quasi trenta establiments de primer ordre: el Tirsa, el Banker's Bar (de l'Hotel Oriental Mandarin), el Gimlet, el Dry Martini, el Boadas o el Negroni, entre d'altres. A més a més, s'habilitarà un autobús que de 18 a 2 h. farà una ruta entre locals.

stats