MÚSICA

Els Backstreet Boys tornen al número 1 de la Billboard 20 anys després

La 'boy band', que es va tornar a reunir l'any passat amb motiu del seu 25è aniversari, aconsegueix 234.000 vendes del seu nou disc ('DNA') en la primera setmana al mercat

El reagrupament d'una de les bandes més populars del pop dels 90 ha donat bons fruits. Després de gairebé 20 anys, els Backstreet Boys tornen a arribar al número 1 a les llistes de Billboard dels Estats Units amb el seu nou disc, 'DNA', que va sortir al mercat el 25 de gener i del qual ja s'han comprat més de 234.000 exemplars.

És la segona vegada que el grup aconsegueix arribar al punt més alt d'aquesta llista, una fita que ja va assolir amb l'àlbum 'Black & blue' l'any 2000. Els fans de la 'boy band' tenen una cita a Barcelona el 17 de maig amb el Brian, el Kevin, el Nick, l'A.J. i el Howie en el concert al Palau Sant Jordi que forma part de la seva gira mundial. 

Backstreet Boys anuncien nou disc i una gira mundial

El Billboard 200 és un dels rànquings més populars del món i té com a funció ordenar els discos més escoltats als Estats Units a partir del nombre de descàrregues, vendes físiques i reproduccions en línia.