Publicitat
Publicitat

Moda

Balmain destitueix Decarnin com a director artístic

La marca de luxe francesa ha emès un comunicat sense explicar els motius de la destitució del dissenyador, que va rellançar la marca

La casa francesa de moda Balmain ha anunciat aquest matí que ja no compta amb Christophe Decarnin com a director artístic. Decarnin va assumir la direcció de les col·leccions de prêt-a-porter el 2005 i la seva absència a la desfilada de la setmana de la moda de París –la majoria de fonts apuntaven que era a causa d'una depressió– ja va sucscitar rumors.

"Des de 1945, la casa Pierre Balmain ha estat una de les marques líders de la indústria del luxe francesa i internacional", assenyalava Alain Hivelin, el president de la marca. "El treball de Christophe Decarnin ha contribuït a l'èxit de la marca en els últims anys", afegia.

El dissenyador va arribar a Balmain el 2005 com a dissenyador, avalat pels set anys com a cap d'estilisme a Paco Rabanne, i com a director artístic va rellançar la marca; segons  WWD, Decarnin va augmentar en un 50 % les vendes. Les samarretes de Balmain es venien per 1.600 dòlars; les jaquetes de pell que va popularitzar s'elevaven fins als 14.000.

La casa ha emès un comunicat en què anunciava la destitució de Decarnin sense explicar-ne els motius; els portaveus han explicat a Efe que en els propers dies es donarà a conèixer el nom del seu successor.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT