ART
Cultura 27/07/2013

Subhastaran una altra obra de Banksy arrencada d'un mur de Londres

La casa Sincura farà una licitació exclusiva el 2014 per a clients adinerats. L'anterior peça subhastada es va vendre per 870.000 euros

Efe
1 min
'No ball games', un grfit de Banksy

LondresUn grafit elaborat per l'artista britànic Banksy que ha estat arrencat d'un mur del barri de Turnpike Lane al nord de Londres serà subhastat el 2014 en una exclusiva licitació per a clients adinerats. El grup Sincura, que ofereix serveis per a persones que aspiren a accedir a les altes esferes socials, confirma avui a la seva pàgina web que el Banksy es traurà a subhasta l'any vinent. El popular grafit mostra dos nens llançant a l'aire un cartell que diu 'No ball games', és a dir, que prohibit jugar a pilota.

El juny passat, aquesta mateixa empresa va oferir una licitació per un altre Banksy obtingut al mateix barri –'Slave labour' [Feina esclava]–, que segons els mitjans es va adjudicar per 870.000 euros.

El grup Sincura afirma que 'No ball games' ha estat "salvat", i argumenta que hi ha hagut en els últims temps diversos intents d'arruïnar el mural, "principalment el 2012, per King Robbo, rival de l'esmunyedís artista". La peça, feta el 2009, es restaurarà.

stats