LITERATURA
Cultura 18/02/2013

El Museu del FC Barcelona acollirà una exposició temporal sobre Salvador Espriu

El Barça homenatjarà l'escriptor amb motiu de Sant Jordi, durant el partit contra el Llevant, i projectarà cites espriuanes en els videomarcadors de l'estadi en tots els partits de Lliga i Champions del mes de maig

Ara
1 min
El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, el president del Futbol Club Barcelona, Sandro Rosell i el vicepresident institucional del club Carles Vilarrubí / ACN

BarcelonaEl FC Barcelona s'afegeix al centenari de Salvador Espriu. En el partit que el Barça jugarà contra el Llevant, el cap de setmana del 20 i 21 d'abril, coincidint amb la celebració de la diada de Sant Jordi, se celebrarà un homenatge especial al Camp Nou, i s'inclouran textos d'Espriu en els actes de promoció de la lectura organitzats per la Fundació FC Barcelona amb motiu de la diada.

El Museu del FC Barcelona oferirà una exposició temporal sobre Salvador Espriu i s'emetran cites de l'escriptor en els videomarcadors amb la 'Frase del dia' en tots els partits de futbol de Lliga i Champions del mes de maig. La 'Frase del dia' consisteix en la difusió de l'obra d'Espriu, tant de prosa com d'assaig, que reprodueixen diàriament diferents mitjans de comunicació -com l'ARA-, transports públics i altres entitats.

Tots aquests actes estant emmarcats en l'Any Espriu 2013, promogut pel departament de Cultura de la Generalitat. El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, el president del Futbol Club Barcelona, Sandro Rosell, i el vicepresident institucional del club, Carles Vilarrubí, han signat un conveni de col·laboració segons el qual el club programarà activitats per difondre l'obra i la figura de Salvador Espriu. El conveni s'inclou dins la iniciativa 'Barça Cultura' que impulsa l'àrea institucional del club amb l'objectiu d'oferir el FC Barcelona com a plataforma per promocionar la cultura catalana.

stats