ART
Cultura 03/09/2012

Una exposició participativa farà un homenatge a l'eccehomo de Borja a Barcelona

El projecte d'art urbà Wallpeople impulsa un gran mural amb diferents interpretacions de la restauració feta a l'església aragonesa

Ara
1 min
Exemples d'homenatges a l''Ecce Homo'

BarcelonaEl projecte d'art urbà Wallpeople organitza un esdeveniment el divendres 7 de setembre al voltant de la famosa 'restauració' de l'eccehomo de Borja. L'acte serà la creació d'un mural amb les representacions que la gent vulgui fer de l'eccehomo. L'obra exposarà també imatges que l'organització haurà rebut d'arreu en aquest "homenatge" a l'obra i a la seva restauradora, Cecilia Giménez. El mural serà una obra efímera que després desapareixerà. L'acte serà a la pista de bàsquet del carrer Valldonzella de Barcelona, darrere del CCCB, a partir de les 19 h.

"La involuntària creació de la Cecilia i totes les reaccions que ha provocat estan fent somriure milers de persones i també desperten la imaginació de molta gent. A més a més, ha convertit Borja en un lloc de culte i d'interès internacional. Ens agradaria que la Cecilia se sentís tan feliç i orgullosa com nosaltres", diu David Marcos, creador de Wallpeople. Pablo Quijano, un altre creador d'aquest projecte d'art urbà, explica que estan "a favor de totes les iniciatives que estimulin la creativitat, l'eccehomo és una gran font d'inspiració, experimentació i sentit de l'humor". "La Cecilia ha creat una autèntica icona pop", diu Quijano.

stats