Cinema

Els actors, a la catifa vermella, diuen que no és el moment de polèmiques

Bardem, el més esperat, arriba al Real

L'home més esperat de la nit Javier Bardem ha arribat a la catifa vermella del Teatre Real, on se celebra aquesta nit la gala dels Goya, davant la gran expectació dels seguidors i de la mitjans de comunicació, però sense fer declaracions als mitjans.

Amb el negre com a protagonista dels vestits d'elles i ells . Ja han passat per la catifa vermella l'actual president de l'Acadèmia de Cinema , Alex de l'Església, i les ex presidentes d'aquesta institució Marisa Paredes , Aitana Sánchez Gijón i Mercedes Samprieto . I totes elles han coincidit a assenyalar que avui no era moment per polèmiques , " sinó per celebrar la nit del cinema " i es van mostrar a favor de " fer front a la pirateria " .

Candidats i candidates a l' estatueta més cobejada del cinema espanyol, com Belén Rueda , Eduard Fernánz , Karra Errejalde , Rodrigo Cortés , Iciar Bollaín , Emma Suárez han passat ja per la catifa vermella . Els actors han anat arribant tots en cotxe a la porta del Palau d'Orient , i han passat per una coberta a manera de gran hivernacle .

Veterans com Fernando Trueba , Maribel Verdú , Ana Belén , Sancho Gracia , Terele Pavez , Victoria Vera i joves com Verónica Sánchez , Bàrbara Leni , Hugo Silva i Mario Casas han fet la seva entrada ja al Teatro Real i només falta ja que arribin les autoritats i membres del Govern .

Més continguts de