Publicitat
Publicitat

Música

Els Beatles, contraris a la segregació racial

Els documents que se subhasten el 20 de setembre proven que la banda va negar-se a actuar davant d'una audiència segregada, el 1965, als Estats Units

Els Beatles es van negar a actuar davant d'una audiència segregada en el marc de la visita als Estats Units el 1965, com proven els documents que se subhastaran el 20 de setembre. Eren una banda modesta amb principis, com recull The Guardian.

En un contracte elaborat per un c oncert al Cow Palace de Daly City , Califòrnia , la banda indicava que no tocaria davant d'una "audiència segregada" . També es demanava la participació de "no menys de 150 policies uniformats com a protecció" i "una plataforma especial per al bateria de Ringo (Star)".

La resta de requeriments dels artistes eren modestos: els Beatles només demanaven una caravana "amb electricitat i aigua", com s'especifica en el contracte. Per als camerinos, la banda sol·licitava que qui els contractava els proveís amb "quatre llits, miralls, una glaçonera, una televisió i un set de tovalloles netes". 

Brian Epstein signava el contracte, que està previst que pugui arribar als 5.000 dòlars en la subhasta que tindrà lloc el 20 de setembre a Nate D Sanders Auctions.  

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT