Cinema
Cultura 18/01/2013

'Before Midnight' completa la competició de la Berlinale

La tercera part de la saga de Richard Linklater amb Ethan Hawke i Julie Delpy de protagonistes, iniciada amb 'Abans de l'alba' i continuada per 'Abans de la posta', participarà en la secció competitiva del Festival de Berlín

Ara
1 min

BarcelonaEl Festival de Berlín ha completat aquest divendres la programació de la seva secció competitiva amb un dels títols més esperats de la temporada cinematogràfica: 'Before Midnight'. El film continua la història que el director Richard Linklater i els intèrprets Ethan Hawke i Julie Delpy van explicar primer a 'Abans de l'alba' (1995) i després a 'Abans de la posta' (2004). La pel·lícula, que es va rodar en secret a Grècia l'estiu passat, tindrà la seva 'première' mundial al Festival de Sundance, que se celebra aquests dies a Park City (Utah).

La Berlinale també ha confirmat altres títols de la competició oficial: 'Prince Avalanche', de David Gordon Green, amb Paul Rudd i Emile Hirsch; 'Night train to Lisbon', de Billie August, amb Jeremy Irons i Mélanie Laurent; 'Vic+Flo Saw a Bear', de Dennis Côté, i 'Dark Blood', de George Sluizer, el film pòstum i inacabat de River Phoenix.

stats