Ben Stiller rep el premi Bafta al millor comediant

El premi Charlie Chaplin Brittania a l'Excel·lència a la Comèdia va ser entregat per primera vegada el 2010 a l'actriu Betty White

Ben Stiller ha sigut guardonat amb el Premi Charles Chaplin Britannia a l'Excel·lència en la Comèdia que conceideix L'Acàdemia de Britànica de Cinema i Televisió a Los Angeles, segons va anunciar la mateixa Acadèmia ahir al vespre. " Ben Stiller és un mestre de la comèdia que, com el lle gendari director de cinema que dóna nom al premi , encarna m últiples talents, com el d'actor , escriptor , director i productor " , va dir el president de BAFTA Los Angeles Nigel Lythgoe , en el comunicat de premsa amb què va anunciar el premi . Els premis Britannia seran entregats el dimecres 30 de novembre durant una cerimònia al Beverly Hilton Hotel a Beverly Hills. El premi Charlie Chaplin Brittania a l'Excel·lència a la Comèdia va ser entregat per primera vegada el 2010 i la guanyadora va ser l'actriu Betty White.

La pròxima pel.lícula de Stiller , és la comèdia d'acció Tower Heist , dirigida per Brett Ratner i co - protagonitzada per Eddie Murphy . Les seves altres pel lícules inclouen Tropic Thunder , Greenberg i Alguna cosa passa amb la Mary . Les pel·lícules que ha escrit , dirigit , produït i /o eb les quals ha actuat  han recaptat més de 5 bilions de dòlars arreu del món.