Música
Cultura 19/07/2011

'Benvolgut', el nou vídeo de Manel

El grup ha presentat aquest migdia el vídeo de 'Benvolgut', la cançó que enceta el disc '10 milles per veure una bona armadura'

Redacció
1 min

BarcelonaManel ha estrenat aquest dimarts al migdia el videoclip del tema "Benvolgut", que enceta el seu nou disc, 10 milles per veure una bona armadura, i tanca sempre els seus concerts, abans dels bisos de rigor. Després d'"Aniversari", el grup ha trobat temps enmig de la seva maratoniana gira per enregistrar el segon vídeo. "Benvolgut" s'ha rodat en 16 mil·límetres i en un bosc d'avets del parc natural del Montseny. Sergi Pérez, que ja va dirigir el vídeo de "Dona estrangera", és l'autor d'aquesta peça cinematogràfica que il·lustra de manera metafòrica el tema i que té la banda com a protagonistes.

Manel continua penjant el cartell d'entrades esgotades a tots els seus concerts. L'àlbum, després de ser el primer grup de pop de la història que aconsegueix entrar a la llista oficial de vendes cantant en català, no ha baixat del top 20 des que va sortir a la venda, i ha superat el disc d'or del primer àlbum, Els millors professors europeus, amb 40.000 còpies venudes.

stats