Gastronomia
Cultura 02/12/2010

Berasategui assumeix la direcció del restaurant de la Fonda España

El xef basc, que ja suma set estrelles Michelin, obre el seu tercer restaurant a Barcelona, ubicat dins un hotel com els altres dos

Ricard Martín
1 min
Martín Berasategui

BarcelonaEncara no hi ha data exacta per a l'obertura, però la setmana que ve Martín Berasategui obrirà el seu tercer establiment a Barcelona. Serà el restaurant de la històrica Fonda España, en què el cuiner exercirà de director gastronòmic. La Fonda España, renascuda després de catorze mesos de reforma integral com a Hotel España, va començar a acollir hostes el passat octubre.

El restaurant Fonda España està ubicat en el menjador modernista originalment projectat i decorat per Domènech i Montaner, i oferirà una cuina d'arrels tradicionals actualitzada. Encara que el xef ha avançat que “en un establiment tan emblemàtic com aquest a Barcelona, no faltaran clàssics de la cuina catalana”.

El cuiner basc s'ha convertit en el cuiner espanyol més llorejat amb estrelles Michelin, set en total. Tres pel seu restaurant Berasategui a Lasarte, dues pel restaurant Lasarte a l'Hotel Condes de Barcelona, una pel restaurant M.B. de l'Hotel Abama a Tenerife, i la darrera, la més recent, pel restaurant Santo a l'Hotel M Catedral de Sevilla.

stats