Publicitat
Publicitat

CINEMA

Diane Kruger, una Maria Antonieta lesbiana, sexi i capritxosa

La Berlinale s'inaugura amb la presa de la Bastilla a 'Les adieux à la reine', de Benoît Jacquot

La Berlinale ha arrencat amb la presa de la Bastilla , la mare de totes les revolucions , en versió una mica ' light ', però sexi , i amb Diane Kruger en el paper d'una Maria Antonieta perduda a Versalles mentre el poble reclama el seu cap, segons explica la seva donzella, Léa Seydoux . 'Les adieux à la reine' , de producció franco-espanyola i dirigida per Benoît Jacquot , ha obert la desfilada de les 18 aspirants a l'Ós.

"La meva Maria Antonieta no és la reina terrible , tirànica i buida . És una dona perduda , que no sap en quina direcció fugir" , ha afirmat Kruger , per afegir que tampoc veu el seu personatge com una capritxosa lèsbica , tot i que a això apunta el film de Jacquot . La seva reina apareix primer com una Paris Hilton que reclama al seu 'chocolatier', reparteix el seu millor perfum a Sidonie per alleujar les picades de les xinxes i confessa el seu amor per la duquessa de Polignac ( Virginie Ledoyen ) . D'aquí passarà a l' aristòcrata histèrica que pretén que la seva donzella , tan jove com cega , es deixi tallar el cap pel poble analfabet , incapaç de distingir una serventa disfressada d'una senyora .

El trio d'actrius es mou en un Versalles que s'esquerda , a l'interior transcendeixen les notícies de la Bastilla i la llista dels 269 éssers de palau –amb Lluís XVI i Maria Antonieta , en primer i segon lloc– els caps dels quals vol veure rodar el poble .

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT