Publicitat
Publicitat

És Bernard Madoff? No, és Robert de Niro

L'actor està en converses amb HBO per interpretar el financer condemnat per estafa en una pel·lícula. La cadena de televisió de pagament prepara l'adaptació del 'best-seller' de Diane Enriques 'El mag de les mentides'

Una certa semblança física i talent demostrat per interpretar tota mena de personatges, bons i dolents. Amb aquestes credencials, Robert de Niro estaria negociant amb HBO interpretar el financer estafador Bernard Madoff, un personatge que obsessiona els nord-americans i que ha aconseguit que el llibre sobre la seva història es col·loqui a les llistes dels més venuts.

Precisament, segons la web Deadline Hollywwod, el que prepara la cadena de televisió de pagament és l'adaptació del llibre El mag de les mentides: Bernie Madoff i la mort de la confiança, de Diane Enriques.

De Niro sembla predestinat a fer aquest treball: va ser veí de Madoff durant una època als Hamptons i l'any 2009 va ser víctima d'una estafa del galerista Lawrence Salander , que va ensarronar molts clients il·lustres.

Actualment, Madoff compleix una condemna de 150 anys per l'estafa massiva als seus inversors que el va fer famós mundialment i va causar una sacsejada al sistema financer nord-americà.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT