MÚSICA

Nou senzill de Beyoncé

Avui surt a la venda 'The Best Thing I Never Had', el segon senzill del nou disc de la diva nord-americana, '4', que està previst que es publiqui el 28 de juny. La cançó es pot escoltar al seu web

Avui surt a la venda "The Best Thing I Never Had ", el segon single del nou disc de Beyoncé, 4, que sortirà a la venda el proper 28 de juny. La cançó es pot escoltar en streaming al web de l'artista.

Després de sorprendre amb "Run The World (Girls)", el primer senzill del nou àlbum, una cançó a cavall entre el dancehall i el hip-hop acompanyada d'un espectacular videoclip, un dels vídeos de l'any, la diva nord-americana llança ara una balada èpica en la línia de "Halo" o "Irreplaceable".
 
4, el quart àlbum d'estudi de Beyoncé en solitari, es va gravar entre la primavera del 2010 i la primavera de 2011, mentre Beyoncé restava allunyada de l'escena, dedicada al que ella defineix com "coses senzilles", com escoltar música . La seva visió musical es reflecteix en el nou àlbum.
 
El títol no només significa que és el seu quart àlbum en solitari, ni és només el dia del seu naixement, també és un regal personal a les seves fans. Durant més d'un any, els seus admiradors a tot el món van utilitzar les xarxes socials per convèncer Beyoncé que el títol havia de contenir aquest número especial.