Publicitat
Publicitat

Música

Billy Corgan: "Kurt Cobain i jo érem els millors compositors del anys 90"

El cantant dels Smashing Pumpkins s'equipara al líder de Nirvana en una entrevista al diari 'The Independent', durant la promoció del disc 'Monuments to an elegy'

Billy Corgan, el líder de la banda de rock alternatiu Smashing Pumpkins, no s'està de comparar-se amb qui va ser el líder de Nirvana. En una entrevista de promoció al diari The Independent pel nou disc de la banda, 'Monuments to an elegy', que es posa a la venda aquesta setmana, ha recordat l'època daurada de la seva banda als anys 90 quan el grunge i i el rock alternatiu tot just començaven a emergir.

"En el sentit més pur de la paraula, érem competidors", ha declarat Corgan sobre ell i Kurt Cobain. A més, ha afegit: "Ell i jo érem els dos millors compositors, i tots els altres estaven en tercer lloc". Quan se li recorda a l'entrevista que Eddie Vedder, de Pearl Jam, s'havia sentit com un supervivent després que Cobain morís, Corgan diu: "Això és ser com Eddie Vedder, parla d'ell fins i tot quan no parla d'ell mateix! Jo tinc molta més perspectiva personal perquè en aquella havia estat en contacte amb Courtney Love –la parella de Cobain–".

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT