David Bisbal, Miguel Poveda, Juanes i l'homenatge a Mecano, al festival de Cambrils

Concert Studio programarà el festival les tres properes edicions

El cantant David Bisbal actuarà el 4 d'agost en la 44a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils (FIMC), que se celebrarà del 26 de juliol al 12 d'agost al Parc del Pinaret. David Bisbal presentarà en concert el seu nou i renovat espectacle 'David Bisbal Tour 2018', centrat en els seus sis discos d'estudi i que continua la seva gira de l'any passat, 'Hijos del Mar'.

La promotora Concert Studio, que ha posat les entrades a la venda, programarà l'esdeveniment durant aquest any i dos més, després de salvar-lo el 2017 de la desaparició arran de la detenció del seu anterior responsable, Antonio Mas, per una estafa piramidal.

Pastora Soler (26 de juliol), Al Mckay –guitarrista d'Earth, Wind & Fire– (dia 27), Kase O (dia 28), 'Hija de la luna: homenaje a Mecano' (dia 29), Jorge Drexler (2 d'agost), Miguel Poveda (dia 3), Juanes (dia 5), Sweet California (dia 9), La Pegatina (dia 10) i Enrique Bunbury (12 d'agost) completen la  programació. Segons el director de Concert Studio, Martín Pérez, s'espera que hi assisteixin unes 60.000 persones.

Més continguts de