Música

Björk endarrereix el llançament del seu nou disc 'Biophilia'

La cantant ha explicat a través de Facebook que posposa el llançament fins al 10 d'octubre per dedicar-hi "més sang i més músculs, oxigen i matèria"

La cantant islandesa Björk ha endarrerit fins al 10 d'octubre el llançament del seu nou disc d'estudi, Biophilia, segons ha comunicat l'artista a través de Facebook.

Les seves composicions necessitaven de "més sang i més músculs, oxigen i matèria", ha revelat la cantant. I és que el nou projecte de la islandesa sobrepassa els límits del món musical i lliga amb la realitat virtual, perquè conté aplicacions per dispositius electrònics (iPad, iPod i iPod Touch). Malgrat aquesta nova direcció, Björk revela que "vaig sentir que encaixava musicalment com un guant en aquest submón de les aplicacions i la realitat virtual".

A les darreres actuacions a Manchester, la cantant va aprofitar per presentar nou material i va sentir que les cançons "creixien en el directe"; per això ha decidit d'incloure un dels directes al treball discogràfic . La productora musical Leila Arab i l'enginyer de so Mandy Parnell han afegit força i calidesa a les peces. "Estic realment feliç d'haver-ho fet, sembla que l'àlbum ara té cos", resumia Björk.