Música
Cultura 22/02/2012

Maceo Parker i Trombone Shorty, cap de cartell del Black Music Festival de Girona

Del 2 al 30 de març, també hi actuaran Freak Power, The Jim Jones Revue, The Brew, Tom Principato, Andrea Motis & Joan Chamorro Quintet i Llibert Fortuny

Ara
1 min
Maceo Parker

BarcelonaL'onzena edició del Black Music Festival, que se celebrarà a Girona del 2 al 30 de març, reivindica el poder de la música negra de tots els temps. El cartell combina figures internacionals com Maceo Parker, Trombone Shorty, Freak Power i The Jim Jones Revue, amb artistes locals com Quico Pi de la Serra, Amadeu Casas, Joan Pau Cumellas, Big Mama & Original Jazz Orquestra del Taller de Músics, Llibert Fortuny i Andrea Motis & Joan Chamorro Quintet.

Entre les activitat paral·leles, destaca la participació del virtuós de la guitarra Tom Principato, conegut com "l'Home de la Telecaster", que oferirà una 'masterclass' de guitarra en què explicarà els fonaments de la seva tècnica

Enguany tindrà lloc la segona edició del Taller de Gospel amb Moisès Sala, el director de Gospel Viu Choir. També es podrà veure l'exposició fotogràfica de Rubén García Carballo a La Mirona amb una serie de fotografies del festival del 2011.

Aquest any es posaran a la venda dos tipus d'abonaments pel festival, un per als grups de 'vents' i l'altre per als grups de 'rock'. El preu mitjà de les entrades se situa en els 12 euros, després de la reducció d'un 5% del pressupost del festival.

stats