Música

Wendy DeWitt, reina del boogie woogie, actua a Terrassa

La trobada anual de blues i boogie woogie a Catalunya se celebrarà els dies 5 i 6 de gener a la Nova Jazz Cava de Terrassa

Wendy DeWitt, Stefan Ulbricht i Bálazs Dániel seran els protagonistes de l'onzena edició de la Blues&Boogie Reunió, que enguany es duu a terme a la Nova Jazz Cava de Terrassa a la nit del 5 i la tarda del 6 de gener. La trobada anual de pianistes de blues i boogie woogie acollirà també el pianista Lluís Coloma juntament amb el contrabaix Manolo Germán i el bateria Marc Ruiz.

DeWitt, considerada la nova reina del boogie woogie, està treballant en el seu novè disc després d'haver participat en espectacles com al Festival de Blues de San Francisco, el St. Croix Blues, l'Heritage Fest de Canadà, Les Nuits de Boogie Woogie a París, i el Lugano International Boogie Woogie Festival a Suïssa. Dániel (Györ, Hongria, 1990), conegut com a 'Mr. Firehand', va començar a tocar el piano quan tenia 14 anys i s'encarrega actualment de l'organització de l'únic festival de boogie woogie a Hongria, 'The Boogiefeszt'.

Ulbricht (Bonn, Alemanya, 1982), va rebre el premi  Pinetop de boogie woogie el 2009 com a millor pianista en la categoria de 'Risin Star 2009' i és l'organitzador de la Nit Internacional de boogie a la ciutat alemanya de Siegburg. Com a representació catalana, Coloma és un dels pianistes més actius i reconeguts d'aquest estil a Catalunya, i impulsor del festival ' Campi qui boogie' a la comarca del Lluçanès.

Més continguts de