Cultura 01/07/2012

Blur estrenarà dos temes amb una actuació retransmesa en directe per Twitter

El grup britànic tocarà en directe aquest dimarts a la tarda "des d'algun terrat de Londres"

Efe
1 min
Blur / AFP, Leon Neal

LondresBlur estrenarà dos temes aquest dimarts durant un actuació que es podrà seguir a través de Twitter. Aquest concert serà un tast del que oferiran el 12 d'agost al Hyde Park de Londres. El grup va llançar ahir un recopilatori amb els seus set àlbums d'estudi i cinc hores de material inèdit.

Segons han informat els mateixos músics, els seus seguidora els podran veure tocar en directe "des d'algun terrat de Londres" els senzills inèdits 'Under the westway' i 'The Puritan'. Els oferiran en descàrrega directa aquest dilluns a un quart de sis i un quart de set de la tarda. Entre les dues actuacions oferiran una entrevista que també es podrà seguir a través del seu compte oficial Twitter.com/blurofficial.

Els dos temes, que es podran descarregar immediatament després del concert, han sigut compostos especialment per al macroconcert del 12 d'agost al Hyde Park, organitzat amb motiu de la clausura dels Jocs Olímpics. En aquest concert, a més, dels Blur, també hi actuaran New Order i The Specials, entre altres formacions.

stats