Publicitat
Publicitat

Música

Un paràsit marí portarà el nom de Bob Marley

L'organisme ha sigut descobert a les illes Verges pel professor de biologia marina Paul Sikkel, que ha decidit batejar la nova espècie amb el nom de 'Gnathia marleyi' en honor al músic jamaicà

Un petit paràsit descobert al Carib oriental portarà el nom del mític cantant i guitarrista jamaicà Bob Marley , mort el 1981 , segons ha informat la National Science Foundation ( NSF , per les sigles en anglès ) . El professor de biologia marina de la Universitat Estatal de Kansas Paul Sikkel va descobrir el paràsit a les illes Verges i ha anomenat aquesta nova espècie ' Gnathia marleyi ', segons ha informat la institució creada pel Congrés dels EUA per promoure la ciència . " Vaig posar el nom d'aquesta espècie , que és veritablement una meravella natural , en honor a Marley a causa de l meu respecte i admiració per la música de Marley . A més , aquesta espècie és única del Carib, igual que Marley ", ha indicat Sikkel en un comunicat . El paràsit s'alimenta de la sang de certs peixos que habiten en els esculls de coral del Carib oriental .

Un precedent: Beyoncé Knowles
Segons la National Science Foundation la ' Gnathia marleyi ' és una nova espècie dins de la família dels crustacis isòpodes i la primera espècie nova que es descobreix en el Carib en més de dues dècades . No obstant això , aquesta no és la primera vegada que una nova espècie és batejada en honor a un artista o personatge famós . El gener d'aquest any una rara mosca australiana va ser batejada amb el nom de ' Scaptia ( Plinthina ) beyonceae ' , en honor a la diva del pop Beyoncé per les coincidències en el color daurat entre l'insecte i l'abillament de la cantant al vídeo ' Bootylicious ' .

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de