Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Entrades a preu anticrisi per al concert de Bon Jovi a l'Estadi Olímpic

La promotora de concerts catalana Doctor Music posa a la venda entrades a 20 i 35 euros per al concert del 27 de juliol

La promotora de concerts catalana Doctor Music posa a la venda entrades a 20 i 35 euros per al concert de Bon Jovi a l'Estadi Olímpic el 27 de juliol. Les entrades, que Doctor Music defineix com a "preus anticrisi", són totes de seient numerat en graderia. Per al concert de Jon Bon Jovi, Richie Sambora, David Bryan i Tico Torres del divendres 29 de juliol a l'Estadi Anoeta de Sant Sebastià també han sortit a la venda tiquets a preu reduït.

Diu el comunicat enviat per la promotora: "A causa de la gran demanda de tiquets, s'ha decidit posar noves entrades a la venda. Els fans han parlat i Bon Jovi ha pres nota. El grup trenca barreres per posar els seus fans sempre en primer lloc i amplia així la capacitat dels concerts a Espanya. La banda, que està també al corrent de la situació econòmica mundial, no vol que cap fan a Espanya es quedi sense anar als concerts per no poder assumir el cost de les entrades. Per això, i per facilitar que tots els seus fans tinguin l'oportunitat d'assistir als concerts, Bon Jovi ha decidit que aquestes noves entrades per a Barcelona i Sant Sebastià tinguin preus d'acord amb la situació econòmica actual i definitivament aptes per a totes les butxaques".

Durant gairebé tres dècades, Bon Jovi han venut m és de cent vint milions de discos i han fet 2.700 concerts en més de 50 països davant més de 35 milions de seguidors. La gira de grans èxits Open Air que els porta a Barcelona passarà per estadis i grans recintes a l'aire lliure de 23 ciutats. Conformen el repertori 25 cançons de tota la carrera del grup, que els de Nova Jersey interpreten en tres hores de xou en un escenari amb una pantalla de vídeo gegant d'alta definició i semicircular col·locada com a teló de fons.

Atipa't de cultura

Etiquetes

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT