Cinema
Cultura 15/11/2011

Brad Pitt: "No he posat una data límit exacta sobre la meva retirada"

L'actor ha desmentit que pensi retirar-se en tres anys i ha insistit que li interessa molt la producció i la creació d'històries

Efe
1 min

Brad Pitt ha desmentit avui a Seül que tingui pensat de retirar-se en tres anys, com va suggerir en una televisió australiana, segons informa l'agència sud-coreana Yonhap.

"No he posat una data límit exacta sobre la meva retirada", ha assegurat l'estrella de Hollywood als mitjans de comunicació sud-coreans durant la promoció del film Moneyball, que s'estrena dijous a la capital asiàtica.

L'actor ha repetit que l'atrau més la producció, però això no significa que als 50 anys doni per acabada la seva carrera com a actor. Ara està més interessat en crear "històries complexes que difícilment podrien realitzar-se al sistema actual" i en "donar suport als talents en els quals creiem", ha dit.

Sobre el film que dijous estrena al país asiàtic, Brad Pitt ha reflexionat que "sembla parlar d'una victòria tranquil·la, una victòria personal, la victòria que és teva i només teva, i no es reflexa als titulars de premsa o els trofeus en els quals s'ha posat massa èmfasi". L'actor interpreta el gerent d'un equip de beisbol que inventa un sistema per multiplicar la competitivitat dels jugadors.

stats