Cinema
Cultura 14/11/2011

Brad Pitt es planteja deixar d'actuar quan compleixi 50 anys

L'actor té interès per la producció cinematogràfica i ha apuntat que els sis fills amb Angelina Jolie són una de les raons per canviar de feina

Ara
1 min
Brad Pitt és el protagonista de 'The tree of life', de Terrence Malick

Brad Pitt es planteja deixar d'actuar d'aquí a tres anys, coincidint amb el seu 50è aniversari. L'actor ho ha explicat en una entrevista a la televisió australiana, com a part de la promoció del seu darrer film, Moneyball.

L'actor encara no ha fet plans de futur i sobre aquesta qüestió ha afirmat que no té "ni idea" de què farà. "Estic gaudint molt de la part de producció... i portant a la pantalla històries que en altres circumstàncies haurien costat molt".

Com ha deixat entreveure a l'entrevista, una de les raons que allunyarien Pitt de la gran pantalla són els seus fills amb Angelina Jolie. "La seva idea [dels fills] és que quan creuen la porta –perquè hem de viure portes endins– hi ha gent que els espera amb càmeres per fer-los fotos", ha explicat. "És una de les coses que més m'escalfa i estic preparat per lluitar-hi". La paternitat també l'ha condicionat a l'hora d'acceptar nous papers actorals: ara és més selectiu i opta per papers més madurs que en el passat.

stats